0

Idiotlistan.

En lista på saker/mänskliga beteenden/samhällsfenomen. Ej i ordning. För det vet fan inte jag vad det är.
 
*Unga mammor som tror sig gjort något ingen annan gjort förut-skaffat barn, och har därmed diotlicens för alla dumma beteenden bl.a egoism och att inte flytta sig när dom är går i bredd med sina fula barnvagnar.
 
*Hur samhället ser ut idag. De sjuka är egentligen friska och de friska är egentligen sjuka. Men de sjuka straffas dagligen av "de friskas" idioti.
 
*Sjukförsäkringen. Nuff said.
 
*Hur FAN kan man vara borgare?
 
*Folks beteende på FB. Pikar och hintar hit och dit men ingen direktkommunikation-konflikträdsla.
Nej, jag syftar faktiskt inte på någon speciell. Man ser det bara i var o varannan status. Kryptiska meddelanden av "privat" karaktär som uppmanar till frågor som "Vad har HÄNT?" som inte besvaras.
 
*FB överhuvudtaget. Men man måste ju ha skiten-då skiten är den enda sociala interaktionen i livet.
 
*Stress. Stress, oro och ångest över allt och inget. Ofta över personer och deras beteenden. Suck....
 
*Lågintelligenta människor som tror dom är smarta. Tragiskt, verkligen. 
 
*"Fitness"människor som checkar in på gymet 2837645 ggr/dag  och propagerar för en diet som endast består av alger, snäckskal och bark. Samt protein. "ägg, fisk, kyckling,keso..blablablabla" Protein i allt till och med i Ballerinakakan. Bara nåt innehåller PROTEIN så är det bara att vräka i sig. Detta budskap ska med våld överföras på andra människor. 
 
*Komplimangssökande när den nykläckta beisen kommit och endast omdömen som "ååååh så sööööt" är godkända. Men nä-jag tycker inte dom är söta. Djurungar är däremot SÖTA. Människobarn är enbart fula.
 
*Det finns dom som går in och läser här och sen frågar mig varför jag inte skriver OM något KUL. "Varför va så bitter och fokusera på det negativa?"
Läsförståelse much? Bitterfittig.blogg.se utstrålar inte samma budskap som "gullegullputtinuttjagskriverbaraomrosasakerochgulligheter.blogg.se".
 
*Att man måste dras med idioter resten av livet bara för att dom råkar befinna sig inom släktskapet. 
 
*Att blockeringsfunktionen på FB styr alla relationer. Inte vänner på FB=inte vänner IRL. Vice versa. Jag kanske inte vill att halvdana relationer ska se vad jag gör och skriver-även om jag inte ser personen som en direkt fiende? Men nä-samhällets regler vettu...
 
*VAAARFÖR ska folk ha med sig sina skrikande bajsande ungar överallt? Newsflash för korkad förälder-Lille Underverket tycker INTE det är kul att vara på IKEA en lördag! (eller inte någon annan dag heller för den delen) Ingen annan tycker det är kul att uppleva dom Små Älsklingarnas eviga och ihärdiga skrikande och skitande i tid och otid. 
 
*Arga föräldrar som inte förstår att deras ungar må vara hela världen för dom, men inte för oss andra. För oss andra är dom enbart irriterande.
 
*Pensionärer. Jag orkar inte med dessa permanentade betongklossar med rullator! Röra sig lika snabbt som e gråsten, samt gå (gå? hahahah) mitt på vägen med sin rullator/permobil/rullstol etc och stoppa all övrig trafik.
 
*Illojalitet.
 
*Konflikträdsla. Alltid dom konflikträdda som skapar de värsta konflikterna. Hur fan tänker man?
 
*Diskbråck. Borde förbjudas.