0

Massproducerade brudar.

Man ser dom varje dag. Oftast i små grupper om två och två. 
Dessa unga tjejer som ser precis likadana ut. 
Tights, sån där konstig utsvängt linne/tunika/skjortliknande sak och balle-jävla-rinaskor. Stora solbrillor, tacky plastsmycken från typ Glitter. 
Dom fnittrar och pratat likadant. Om fester,smink och killar. Dom har långt blont hår i samma frisyr (uppsatt i slarvig knut med hängande testar eller utsläppt) i 9 fall av 10 är deras hår lika långt. 
På krogen dricker dom cider, Smirnoff Ice och bränner halva månadslönen/studiestödet på nåt svindyrt vin/skumpa. Sen ful-sups det igen FÖR MAN MÅSTE JU VA FULL som alla andra. Annarsr det ju så tråå-hååå-kigt. 
Dom massproducdrade unga mödrarna utnyttjar sin "barnfria" hel till fullo. Supa, knulla, röka och känslan av att vara 18 igen. Sen kommer Lilla Älsklingen hem och dom är "unga självömkande mammor" igen. Som sedan tillbringar resten av vecka med att pipa "Jag har inga peeeeeengar, det är SÅ dyrt att va ensam mamma!" 
Öhm. Nej. 
 
Asså jag fattar intehur 2 personer som inte på något vis delar gener kan se så EXAKT likadana ut bara genom att umgås? Nån som känner någon sådan?