1

Har ni någon toalett här?

Är det bara jag som observerat hur befolkningen blivit alltmer rövhåls/urininkontinenta? Alternativt kollektiv magkatarr/IBS/magsjuka?
Såfort folk går utanför dörren så ska första bästa dass uppsökas.
 
Spelar ingen roll var man än befinner sig så springer folk i skytteltrafik på dass. Jag totalvägrar sitta nära dasset om jag t.ex går på cafè. Jag vill inte ha bajsmolekyler i mitt kaffe och se/höra folk skita sönder porslinet när jag äter min kaka.
 
Vafan är det för feeel på folk? Likså på gymet. Nu har dom byggt ett dass på ovanvåningen oxå. Det används flitigt. Främst av konstant bajsande män såklart. Man hör förjämt hur dörren smälls igen och sen är dom där inne länge. Detta är nåogt jag tvingats lägga märke till då cablecrossen är ca 3 meter från dörren och CC`n är min favoritmaskin. 
 
Sistt, märk väl SIST, jag åkte tåg, typ -07 när jag skulle till Halmstad och hade hunden med mig-så fick jag sitta precis framför dasset. Alla vet ju hur dörrar smäller på tågen. Det var en KONSTANT skytteltrafik i 5 jävla timmar och min hund flög upp varenda gång! GAAH! Tåget hann fan inte ens rulla ut från perrongen innan det bildats värsta kön vid dasset. Sen var det en konstant kö hela vägen ner. Till sist fick dom ropa ut i högtalarna att toaletten var full (sketen såklart) och att det nu bara fanns EN (nästan full) toalett på hela tåget. Då rullade vi precis in i Halmstad.
Helt jävla otroligt!
 
Finns det nån slags guldgruva utplacerat på offentliga toaletter? Letar alla efter detta? Varför har inte jag fått denna information? Skiter folk guld? Skjuter dom heroin allihopa? Vafan är grejen?
 
Hur som helst så skulle då inte jag vilja ha en utsketen guldtacka.
 
Äckliga människor.