0

Det här med att vara "slumpmässigt utvald".

Att vara "slumpmässigt utvald" låter som något positivt. Att ha VALTS UT till något roligt, inspirerande som man t.ex kan bli rik av. Sen att det var en SLUMP att just jag fick den äran!
 
Så fantastiskt! Så roligt! Så underbart!
Eller?
 
Jag blir ALLTID slumpmässigt utvald. Till skitta, dötradiga grejer som innebär att jag ska spilla min tid till någon/något annat helt gratis.
Ofta är det "heeeeeelt anonymt och dina svar behandlas med sekretess" Öh..sen tittar man på pappret/kuvertet/whatever så är där en strecckod och en massa siffror. Jävligt anonymt.
 
Som t.ex alla dessa förbannade jävla marknadsundersökningar och kvalitetsförbättringsfrågor som jag undantagslöst alltid tvingas vara med i! JUST JAG har blivit SLUMPMÄSSIGT UTVALD för denna hedersvärda uppgift!
Det ska svaras på enkäter på längen och på tvären...10 sidor tjocka luntor kommer hem till mig med femtielva frågor såfort jag ringt till Vårdcentralen.
"Vi genomför en kvalitetsundersökning och du har blivit SLUMPMÄSSIGT UTVALD att svara på dessa frågor och därmed hjälpa oss att hålla en sån hög kvalitè på vår service som möjligt"
Fuck you! Jag orkar inte ge bort gratis tid till helt onödiga saker. Dessutom har dessa "kvalitetsundersökningar" gjorts i typ 20 år...så länge jag kan minnas att jag bokat mina egna besök hos Vårdcentralen, tandläkaren m.m
 
Blir det aldrig bra? Svarar folk att det suger ap-kuk i varenda pisse-enkät? Är det bara MINA "anonyma" åsikter som räknas? Varför ska det va anonymt? Dom vet ju för fan att dom skickar skiten till MIG? Adressen står ju för fan på kuvertet.
Sen om man då svarar att det suger på alla frågor-JA DÅ FÅR MAN ETT NYTT KUVERT MED EN NY 10-SIDORSBOK!? Jag har testat! Gav sämsta betyg på allt och skrev dessutom egna svarsalternativ. Bara för att kolla.
Inte fan var man anonym.
 
Vissa försäkringsbolag har nån automatisk trakasserimaskin som RINGER UPP en "slumpmässigt" Hahaha ja eller hur.
Ringer man bolaget så är det första man får höra: "Efter samtalet kan du bli slumpässigt uppringd och vi ber dig då svara på några frågor i syfte om att förbättra vår kvalitet på service. Undersökningen tar bara några minuter"
 
Ja det gör ju en hand upp i rektum oxå. Tar bara några minuter. Inte fan vill man göra det heller.
 
Minns faktiskt den första marknadsundersökningen jag var med på. Det var 1998 via telefon. Man fick svara på frågor i luren, sen fick man hemskickat typ 100 papper med mer frågor. Som tack för detta fick man 2 stora påsar Polly och två biobiljetter. Då var det ju faktiskt värt det! Helt ok by me!
Nu...nu får man ingenting...bara ge. Man bara ger sin dyrbara tid till meningslöst skit. Detta är jag totalt allergisk mot.
 
Mitt senaste besök på VC genererade i en bibba papper med frågor. Precis som förra gången. Varför är alltid JAG slumpmässigt utvald? Det är ju för fan ingen slump om det sker per automatik VARJE gång man går till VC eller ringer Folksam!
 
När jag varit på möte med en viss myndighet, fick jag en 50 (!) sidorsbibba att fylla i. Frågor om kvalitetsförbättring.
Jag kastade skiten i affekt. "Anonymt" som vanligt med streckkod, siffror och min adress och personnummer på alla lappar.
Efter att jag ignorerar dessa hemskickade trakasseri-papper inte mindre än 5, ja FEM!! gånger så ger jag upp och fyller i skiten. Att allt suger. Jag skriver dit egna svarsalternativ med så många könsord jag bara kan få in.
 
Sen några år senare hade jag ett ärende på myndigheten igen. 
Fick aldrig nån pappersbibba. 
Antingen tyckte dom att dom var så jävla bra innan-eller så insåg dom att det inte var lönt mer att skicka sånt skit till mig. Man är ju inte anonym alls och man kan anta att tanterna ramlade av sina kontorsstolar av lyxigaste kashmir, spräckte pennkjolen och kleta läppstiftet på golvet i ren förskräckelse när dom öppnade mitt svar och fann som exempel: "Hade jag varit en gorilla hade jag kört min stinkande gorillakuk i ditt rosa lilla selfie-anus".
 
Jag höjer en varningens knuten näve: Skicka INGA jävla enkäter till mig. Det finns risk att jag svarar med en rutten sill.
Sen får ni en enkät hemskickad,slumpmässigt utvalda att svara på frågor om sillen, äta upp den, skita ut den och sen äta den igen för att svara på frågorna.
Må en mässingspalm penetrera era anus.